2011. március 25.

Átigazolási hírek egy kis szabályismereti vizsgával

Szerda kora este csapatunk versenyzőnek első csoportja teljesítette a minimum vizsga követelményeit így elhárult minden akadály és a közeljövőben kézhez vehetik versenyzői licenceiket.

Bittmann Attila, Dr. Bölcskei Zsolt, Horváth Zsolt, ifj. Gáspár Csaba, Kiss Norbert, Milner Péter, Tőzsér Áron és a csapat vezetője Szabolcs Róbert is sikerrel vette az akadályt, így az április hatodikai második turnusban már csak ifj. Takács Ákosnak és Keskeny Lászlónak kell bizonyítani.

Kiss Norbi - ha minden jól alakul - 2011-ben is folytatja együttműködését a Zengő Dension Team-mel, így csapatunknál feladata elsősorban az hogy segítse versenyzőinket a minél jobb eredmények elérésében.

Ficza Fecó helyzete is speciális, hisz ő a School Team színeiben fog versenyezni, de mivel az autójának felkészítését a mi szerelőink végzik, így ő sem maradhat ki a felsorolásból.

Aki hiányolja Dr. Grigalek Gábort, az joggal teszi: Doki nemzetközi szereplése miatt soron kívül már korábban megfelelt a szabályismereti vizsgán.


Dr. Bölcskei Zsoltot sajnálatos módon nem láthatjuk a magyar versenyeken, hisz a BMW-s pilóta az osztrák BMW Challenge sorozatában szerepel.

1 megjegyzés:

  1. Na azé....csak cépen cabájosan... :-)))
    A Dvorszky Jani üzeni hogy nála nem mentetek volna át a vizsgán :-))))))))))))))

    VálaszTörlés