2011. április 29.

Kint vagyunk, kivagyunk, de mi akartuk!

A csapat végre teljes létszámban a Hungaroringen, zúgnak a Suzukik, üvölt a Ferrari,
és suhannak a Lotus-ok. Tele a boxutca és mindent áthat a benzinszag! Végre!

Fárasztó és mozgalmas napok után - költözés az autók felkészítése – az adminisztratív és technikai átvételeket szabadedzés követte. A hangulat remek mindenki egyre jobb köridőket teljesít.

Horváth Zsolti próbálgatta a Ferrari megváltoztatott kormányszervóját, mindezt úgy, hogy még nem érkezett meg a versenyre szánt tengelycsonk amit minden valószínűség szerint Petinek még éjjel ki kell cserélni.

Gáspár Csabinak ki kellett cserélni az Alfa üzemanyagpumpáját - még jó hogy most jött elő ez a hiba és nem a futam alatt - mert érezhetően csökkent a szállított mennyiség, ami teljesítményvesztést okozott.

Kiss Ramóna szinte kiugrott a bőréből örömében, mikor megtudta, hogy Ő is belépett a húszas klubba, hisz kevesebb mint 2 perc 20 másodperc alatt teljesít egy kört. Ördög Nóri sajnos nem tudott részt venni a hivatalos edzésen, de reményeink szerint vasárnap versenybe száll.

A jó hangulat és a javuló teljesítmény jellemzi a mi „Sasfiókánkat” is, aki szinte szárnyalt és eddigi legjobb idejét teljesítette. Sas Szilvi első 2:17,03 idejét még több hasonló követte.

Aggódnunk csak Bende Adrienn miatt kell, ugyanis Ő már annyira gyors tempóban autózik, hogy abban már benne van az estleges megforgás lehetősége is. Adrienn számos 2:17-es köre után elkezdte faragni a tizedeket a 2:16-os idők végéről! Ez nem csak a Lotus Ladies Cup mezőnyében számít remek időnek hanem számos férfi versenyzőt is főhajtásra késztetett. Budaházi Nóra is remekül teljesített hozta a tőle elvárt köröket sőt még a versenyszituációk gyakorlására is maradt energiája.

Büszkeséggel tölti el a csapat minden tagját, hogy egy kissé provokatív újságírói kérdésre, mely így hangzott: na és nagyon lassúak celebek? azt válaszolhattuk, hogy erről fogalmunk sincs, mert nálunk nincsenek celebek, nekünk versenyzőink vannak!

A suzukis uraknak kétszer fél óra gyakorlási idő jutott. Attila, Áron, Ákos és Fecó is élt a lehetőséggel, bár nekik még az időközben nedvessé váló pálya sem jelentetett túl sok újdonságot. A körrekord megdöntésére a körülmények miatt esély sem volt, de nem is azzal a céllal rótták a köröket. Folytatódott a szélárnyékozós kvalifikáció gyakorlása, és a nedves ívek emlékének felelevenítése. Minden meg tett kör segít visszanyerni a tavalyi formát és közelebb visz az eredményes versenyzéshez.

Reméljük a pozitív hangulat megmarad a holnapi versenyfutam után is és mosolygós marad a School Team smiley-ja is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése