2012. február 20.

Új színekben látjuk az idei szezont

Az AC2000 Kft-vel közel két éve működünk együtt, Füge Józsefnek és csapatának köszönhetjük, hogy versenyautóink és a csapatszállító járműveink a hazai és nemzetközi rendezvényeken külső megjelenésükben is megállják a helyüket.

Az évek során a ProexSport és az AC2000 közti kapcsolat egyre szorosabbá fűződött. Például Füge Krisztián - Józsi fia - jelenleg csapatunk tanuló-pilótája és nyári verseny-hétvégéinken mindig ott van velünk és együtt él a csapattal. Füge Józsi is lelkes látogatója versenyeinknek, és mindig gondoskodik a bokszunkban uralkodó jó hangulatról. Valamint az sem elhanyagolható, hogy Bende Adrienn klasszikus fényezésű Lotusa, mellyel az F1 Magyar Nagydíj betétfutamán indult, szintén Józsiék műhelyében készült.

Nagyrészt ennek az eddig is gyümölcsöző együttműködésnek az eredménye, hogy a ProexSport a 2012-es évben Proex AC2000 Racing néven áll rajthoz a Gyorsasági Szakág versenyein.

Az új főszponzorhoz új dizájn is dukál, ehhez Józsinak rengeteg ötlete van, amit közösen igyekszünk megvalósítani. Bár elég időigényes folyamat lesz, lévén, hogy eléggé sok felületről van szó. De azért reméljük hogy április végén, a szezon első versenyén már teljes új díszben jelenünk meg.

Az Akademia Control 2000 kft. fő tevékenységi köre az autóbuszok, teherjárművek lakatos és fényezési feladatainak elvégzése továbbá több autóbusz márka hivatalos márkaszerviz tevékenységének ellátása, biztosítási ügyintézés és eredetiségvizsgálata.                              

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése